dissabte, 22 de juny del 2013

Estructures i encofrats de Vic ja disposa de pàgina web

Benvolguts amics i benvolgudes amigues...

Des d'estructures vic volem anunciar-vos que ja disposem de la nova pàgina web!
A través de la pàgina web podreu contactar amb nosaltres, podreu visualitzar exemples de com treballem dia a dia i saber com arribar on estem ubicats. També disposem d'un apartat de noticies on ràpidament veureu com evolucionem i anem innovant constantment.

Estructures Vic som una empresa de construcció amb amplia experiència en el sector i tenim dos línies clares de treball:

- Realitzem tasques específiques com: una estructura de formigó armat, una reforma d'una casa, masia, construccions de piscines, treballs puntuals de paleta, una obra nova com la construcció d'un edifici, casa, xalet, torre, etc.

- Realitzem gestions integrals de projectes: des de l'inici al final. Des dels plànols i l'obtenció dels permisos als acabats finals de l'obra o entrega de claus. Treballant en qualsevol àmbit: excavacions, encofrats, treballs de paleta, electricitat, llauneria, treballs de marbrista, col·locació de pedra, enguixats, treballs de fusteria, tancaments d'alumini o PVC, ferreteria, instal·lacions de cuines, pintura, vidres, jardineria, terrasses, remats de pedra o ceràmica etc.

Per saber més sobre nosaltres no dubteu a consultar la nostra pàgina web fent clic en el següent enllaç:

Clic per anar a la web d'estructures de formigó armat i encofrats a barcelona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada